Over K-apex

K-apex International ontwikkelt, produceert, verkoopt en distribueert hoogwaardige, innovatieve industriële reinigingsproducten voor car- en truckwash in Europa.

De ontwikkeling en productie van chemische reinigingsmiddelen vergt veel kennis en expertise. K-apex heeft jarenlange ervaring in de industriële reinigingsmarkt. K-apex beschikt over een eigen research- & development afdeling die continu innoveert om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de car- en truckwash sector. Naast productontwikkeling heeft K-apex ook de productie, verkoop en distributie volledig in eigen beheer. Dit maakt K-apex een onafhankelijke, zelfstandige speler binnen de car- en truckwash.

K-apex vertegenwoordigt twee eigen merken in de car- en truckwash sector: M-Clean en Carclin.

M-Clean

M-Clean producten zijn voornamelijk gericht op truckwash en reiniging van overige heavy duty voertuigen. M-Clean is verkregen door een overname van dit merk van het Amerikaanse bedrijf SC Johnson. SC Johnson acteert wereldwijd op de markt van hygiëne- en reinigingsmiddelen.

Lees verder

Carclin

In januari 2013 heeft K-apex alle activiteiten van Carclin overgenomen van Henkel AG & Co. KGaA. Carclin is wereldwijd een zeer bekend en gerespecteerd merk met reinigingsproducten voor industriële toepassingen, waaronder de markt voor car- en truckwash en overige heavy duty voertuigen.

Lees verder